Gyors megoldást nyújt az Imodium Instant

imodium instant imodium instant

Már egyetlen adag is, ami 2 tablettát tartalmaz, megszüntetheti a panaszokat. Az Imodium Instant szájban diszpergálódó tablettát a heveny hasmenés megszüntetésére javasolt alkalmazni.

Hatékony megoldást jelent a tünetek kezelésére, viszont az okot nem szünteti meg, ezért ajánlatos annak feltárása és orvoslása. A folyadék- és sóveszteség pótlására szintén érdemes figyelmet fordítani, kiváltképp a gyermekek esetében. Ha a probléma fertőzéses eredetű, tekintettel kell lenni arra, hogy ez a gyógyszer nem helyettesíti az antibakteriális kezelést. A heveny hasmenés többnyire 48 órán belül megszüntethető a készítmény segítségével, viszont, ha tovább tart vagy súlyosbodik, szükséges orvoshoz fordulni.

A hatóanyag, a loperamid túlzott vagy nem megfelelő alkalmazása esetén szívproblémák léphetnek fel, mint a szapora vagy rendszertelen szívverés. Az Imodium Instant bevehető folyadék nélkül és legfeljebb 2 hétig alkalmazható orvos által megállapított irritábilis bélszindróma esetén, a hasmenéses epizódok kezelésére.