Gáz- és benzinmotoros Heron aggregátor

Áramfejlesztők kiváló teljesítménnyel Áramfejlesztők kiváló teljesítménnyel

Hogyha villanyáramra van szükségünk a sivatag kellős közepén, akkor nem árt, ha van nálunk egy benzinmotoros áramfejlesztő. A Heron aggregátor jól ismert a megbízhatóságáról. Előszeretettel használják olyan építési területeken, ahol még nem áll rendelkezésre vezetékes villanyáram a szerszámgépek működtetéséhez és a világításhoz.

A Heron aggregátor az olyan helyeken is hasznosnak számít, ahol gyakori az áramkimaradás. Ha a vidéki nyaralónkban egyszer csak megszűnik az áramszolgáltatás, akkor nem kell pánikba esni, amennyiben van egy Heron aggregátor a fészerben.

Ez lehet benzinmotoros, de működtethető gázzal is. Ez csupán attól függ, hogy melyik változat mellett döntünk. Bizonyos szabadtéri rendezvények sem lennének kivitelezhetőek a hordozható áramfejlesztők nélkül.

A barkacsland.hu kínálatában található Heron aggregátorok teljesítménye és funkciói változóak lehetnek. Hogyha egy könnyen hordozható megoldásra van szükség, akkor érdemes a kerékkel felszerelt modellek között megkeresni a megfelelőt.