Folyékony édesítőszer az igazi ízélményekhez

folyékony édesítőszer folyékony édesítőszer

Orvosi előírásra vagy önszántadból, fogyókúrád sikeréhez mostantól cukormentesen kell főznöd és úgy gondolod, hogy emiatt le kell mondanod a kedvenc desszertjeid mennyei ízéről? Szomorkodni semmi okod, hiszen egy jó minőségű folyékony édesítőszer nagyszerűen pótolja a konyhai ténykedésekből kiiktatott hozzávalót.

A fittpiac.hu virtuális boltban első osztályú termékek kínálatából válogathatsz. Érdemes kipróbálnod például a stevia növény leveleiből kivont, nagymúltú édesítőszert, amit a dél-amerikaiak több évszázada előszeretettel használnak. A Borchers stevia kizárólag a növény leveleinek legjobb, legédesebb részeit tartalmazza, kellemes, tiszta ízét ennek köszönheti. A kivonatot vízben oldva palackozzák, a termékhez tartozó cseppadagolóval pedig könnyedén és pontosan kimérheted.

A kalóriaszegény és rendkívül egészséges stevia folyékony édesítőszert nemcsak desszertek – pudingok, sütemények, joghurtok –, hanem mártások, szószok ízesítéséhez is használhatod. Ne habozz, válaszd ezt a kiváló minőségű folyékony édesítőszert, ha igazi ízélményre vágysz!