Fogpótlás a szép mosolyért

fogpótlás fogpótlás

Az életkor előrehaladásával egyre gyakrabban kell szembesülni a rágócsontok elveszítésével. A fogpótlás szerencsére lehetővé teszi, hogy még idős korban is esztétikus mosollyal büszkélkedhessen. Amennyiben nem pótolja a hiányzó rágócsontokat, akkor az kihat az emésztésre, hiszen az ételt nem tudja tökéletesen megrágni.

A fogak segítik a hangképzést, szóval ha hiányoznak, akkor a beszéd nehezebben lesz érthető. Az arc is deformálódhat, ami nem tesz jót az önbizalomnak. Az önálló korona egyetlen csont helyettesítésére kiváló megoldás. A fogpótlás cirkónium koronával is történhet, ami igencsak közkedvelt alternatíva manapság. Modern technológiával készül, ebből kifolyólag ezred milliméter pontossággal illeszkedik majd. Ez az alapanyag teljes mértékben fémmentes, ennek köszönhetően azoknál a pácienseknél is alkalmazható, akiknek allergiájuk van.

Első ránézésre senki sem fogja észrevenni, hogy nem eredeti, hiszen formában és színben egyáltalán nem tér el a sajátjától. A fogpótlás ára egyénenként változó.