Fog implantátummal a szép mosolyért

fog implantátum Fog implantátum

Miért tartunk vonzónak egy arcot az első ránézésre? A ragyogóan csillogó szemek, az egészséges arcbőr vagy a hibátlan mosoly függvénye lenne a szépség? A kérdés relatív mivoltából adódóan, nagyon nehéz konkrét válasszal szolgálni, az viszont biztos, hogy az utóbbin, vagyis a szép mosolyon sok minden múlhat. Ha pedig a fogsor hiányos, nem odázhatjuk el a fog implantátum kérdését sem.

Sokan azért húzzák-halasztják a fogorvos meglátogatását, mert nemes egyszerűséggel félnek a beavatkozástól. Pedig ha tudnák, hogy a modern technológia innovatív vívmányainak hála, manapság már léteznek olyan módszerek, amelyek segítségével sem maga a kezelés, sem pedig az azt követő regenerálódás nem jár tünettel, valószínűleg könnyebb szívvel ülnének bele a fogorvosi székbe.

A fog implantátum beültetésével járó rémálom így a múlté lehet, Ön pedig azt a mosolyt varázsolhatja az arcára, amivel mindenkit könnyedén levesz majd a lábáról. Kérdése van? Szívesen tájékozódna a témában? Keresse bizalommal a Dental Center szakértő munkatársait!