Figyelemfelkeltő darab a Desigual táska

desigual táska desigual táska

Az elegancia, a tökéletes megjelenés a hétköznapokban is fontos, ehhez pedig nélkülözhetetlen egy divatos táska. Nyáron egy világos Desigual táska igazán szemrevaló megjelenést nyújt, aminek a kialakítása rendkívül praktikus, minden szükséges holmi belefér.

A márka nagyon menő darabokkal gazdagítja a taskagaleria.hu webáruház kínálatát, ha valóban szép darabot szeretne, akkor itt érdemes szétnéznie. Például a Bols Alessia Rottum, bézs színű Desigual táska elrendezése olyan jellegű, hogy egy nő minden nélkülözhetetlen dolgot bele tud pakolni. Egy nagy főrekesszel rendelkezik, belsejében cipzáras zseb található.

Tartozik hozzá egy levehető, állítható vállszíj is, ha nem akarja a kezében hordani, akkor ezt is felszerelheti. Vidám, színes kis kendő biztosítja a táska különleges designját, ami tényleg nagyon jól mutat. Ez a Desigual táska jelenleg 20%-os kedvezménnyel vehető meg, így az ára mindössze 22 390 Ft. Egyedi, mutatós, figyelemfelkeltő darab, ami tökéletesen igazodik a legújabb trendekhez.