Esküvői ebéd rendelés: árak és tippek

esküvői ebéd esküvői ebéd

Egy esküvő minden szegmense rendkívül fontos, de talán az ebéd és a vacsora kínálata vezeti a listát. Szokták mondani, hogyha az esküvőn jó a kaja, már nyert ügyünk van és pontosan ezért szükséges minden kis falatra, amit a meghívottak elé szolgálunk fel, külön odafigyelni. Ha kíváncsi arra, hogy most mennyibe kerülhet egy esküvői ebéd összeállítása, akkor mindenképp érdemes szétnéznie az eskuvonkhelyszine.hu weboldalon.

Itt nagyon sokféle variációból lehet választani és természetesen ennek függvényében változnak az árak is. Nagyon fontos a vendégváró falatok összeállítása, hiszen az első benyomás mindig a vendégek fogadásakor történik és egy esetleges hosszadalmas, fárasztó utazást követően, mindenképpen ízletes étellel és itallal illik megkínálni őket. Nem elég a pogácsa és a sós sütemények, hanem jó, ha egyéb finom falatok is szerepelnek a tálakon.

Ilyenek például a sajtos szendvicsek, a rántott camembert falatkák, mini fasírtgolyók, sajt- és mozzarella golyócskák koktélparadicsommal, de nem ritka a magyaros vegyestál, a mini császárzsemlék vagy a majonézes, lilahagymás burgonyasaláta-ágyon füstölt tarjarózsák és sonkatekercsek sem. Ezt követően, a legfontosabb tényező az ünnepi ebéd és vacsora. Ezek minden esetben hideg előételekkel kezdődnek, amelyek a vendégváró falatokhoz hasonlóan, szintén rendkívül különbözőek és sokfajták lehetnek. Miután az előételek elfogyasztásra kerülnek, következnek a levesek.

Ennél a fogásnál is lehet szó ismert, hagyományos ételekről, valamint különlegességekről. A következő fogás, vagyis a főétel felszolgálása történhet fatálakon vagy svédasztalon, aztán választhatóak még sültek grillezve vagy kemencében sütve.

A Fenyőharaszt Kastélyszállóban kimondottan gazdag menüajánlatból választhatnak az esküvőjükre készülő párok, nemcsak az ebédhez és a vacsorához, hanem még az éjféli vagy reggeli étkezéshez is. Ez utóbbira azért van szükség, mert a nagy mulatozásban bizony megéheznek a vendégek, így jólesik nekik egy tányér töltött káposzta tejföllel vagy bármilyen más finomság.