Élvezze a holt tengeri só csodálatos hatásait!

holt-tengeri só holt-tengeri só

A természetes és biztonságos kozmetikumok lehetővé teszik, hogy igazi szépségrituálét hajtsunk végre otthon. Az online üzletünkben kínált holt-tengeri só kristálytiszta vidékről származik és számos jótékony tulajdonsággal rendelkezik.

Ezen kívül rengeteg ásványi anyagot tartalmaz, amelyek táplálják és ápolják a bőrt. Érdemes szem előtt tartani, hogy az ilyen fürdők javítják a pattanások által érintett bőr állapotát és megszüntetik a pikkelysömörből eredő bőrelváltozásokat.

Mindezek mellett, a holt-tengeri só segít a cellulitisz, a bőr feszességének hiánya elleni küzdelemben és eltávolítja az elhalt hámréteget. Nagyszerű ötlet ezt a sót testradírozó kezelésekhez használni. Próbálja ki mint testradírt és gondoskodjon bőréről, jó közérzetéről természetes módon!

Webshopunk kínálatában az AHAVA márka kiváló minőségű sója is megtalálható, amit a legmagasabb tisztasági szint jellemez, ezért biztonságos a bőrnek. Az AHAVA holt-tengeri só a kiváló minőségéről és a gyönyörű csomagolásáról is híres.