Előkészületek próbasmink előtt

próbasmink próbasmink

Voltaképpen a nők szépen ki tudják sminkelni magukat a mindennapokban, de még fontos eseményre is, viszont amikor az esküvőjükről van szó, feltétlenül szakemberre bízzák ezt a feladatot. A tökéletes végeredmény érdekében próbasmink is szükséges, erre mindenképpen számítaniuk kell a menyasszonyoknak.

Az eskuvoi-sminkes.hu weboldalon felvehető a kapcsolat egy kiváló szakemberrel, Hirsch Orsolyával, aki már igen régóta űzi ezt a szakmát, így teljes nyugalommal rábízhatjuk az arcunkat életünk nagy napján. Ő a próbasmink elkészítése előtt arra szokta kérni a hölgyeket, hogy ezeket a napokat megelőzően, heti rendszerességgel radírozzák le és hidratálják az arcbőrüket. Ez azért szükséges, mert így eltávolíthatóak az elhalt hámsejtek, illetve a bőr felülete egységesebb, üdébb lesz.

Próbasmink előtt semmiképpen nem szabad szoláriumba, arckezelésre vagy tisztításra menni. Ennek a tiltásnak célja az, hogy a felhám nedvességgel telített, rugalmas és bársonyos tapintású legyen. Ha ezeket betartjuk, akkor már a próbasmink is tökéletes lesz.