Egyedi gyűrűk egyéni megközelítéssel

egyedi gyűrűk Egyedi gyűrűk

Minden nő arra törekszik, hogy a stílusa felejthetetlen legyen, feltűnőséget és őszinte csodálatot keltsen. Koós Lili, magyar ékszertervező évek óta nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a hölgyeket különleges kiegészítőkhöz segítse hozzá. Ha valaki szereti az eredeti ékszereket és értékeli azok minőségét, akkor minden bizonnyal találkozott már a jól ismert magyar ékszertervező finom és professzionális munkáival, amelyek a technológiai előírások maximális betartásával készülnek.

A fiatal művész erősségei közé a felelősség, a kemény munka és a kreativitás tartozik, legfőbb stratégiai célja pedig az elérhetőség. Fontos számára, hogy a vásárlói elégedetten távozzanak és megengedhessék, hogy egyedi arany ékszereket vásároljanak ajándékként maguknak vagy a szeretteiknek. Az elkészült egyedi termékek hangsúlyozzák a tulajdonos kifogástalan ízlését és a magas társadalmi státuszát. A díszítésükhöz a magyar ékszertervező kiváló minőségű drágaköveket választ, amelyek között megtalálható a gyémánt, a rubin, a zafír, a smaragd és a gyöngy is.

Nem érdeklik a boltokban bemutatott kommersz divatékszerek? Valami igazán sajátos és csak Önre jellemző csecsebecséről álmodozik? Mi készen állunk arra, hogy egyedi gyűrűk megalkotásával valóra váltsuk az álmait! Az exkluzív termékeink csak egyetlen példányban vagy az igényelt mennyiségben kerülnek létrehozásra és kizárólag csak a megrendelő kérésére. Az egyik legjobb hazai kézműves, a legszebb drágakövek, az ékszerészek pontossága és a kézzel készített munka gondoskodik arról, hogy a vásárló egy valódi remekművel gazdagodjon.

A modern és ultra precíz berendezés használatának köszönhetően, az egyedi gyűrűk gyártásának költsége nem lesz sokkal magasabb, mint egy tömeggyártásból származó modell ára. A megrendelés teljesítéséhez nem szükséges az ékszert le sem rajzolnia, mivel egy fénykép vagy csak a dekoráció szóbeli leírása is elegendő. Mi pedig gondoskodunk a többiről! Miután megkaptuk a leírást, tervezőnk előzetes vázlatot készít az egyedi gyűrűkről és csak miután a megrendelő elégedett azzal, kezdjük meg annak gyártását.