Csepegtető cső a rendszeres öntözésért

csepegtető cső csepegtető cső

Ön is a virágok és a kertészkedés szerelmesei közé tartozik? Imádja a hobbiját, azonban a meleg évszakokban történő öntözés megterhelő lehet a pénztárcájának? Ezek a költségek egy csepegtető cső segítségével könnyedén lecsökkenthetőek. Mivel a cső használatával képesek vagyunk eljuttatni a vizet a növények tövéhez, így minimalizálódik a pocsékolás, amit egy slagos öntözés során megfigyelhetünk.

Gondoljunk csak bele, hogy hány dl víz mehet kárba miközben a slaggal eljutunk a kiszemelt növényig, virágig, majd sorban haladunk a kertben. Természetesen a csepegtető csőnek nemcsak a gazdasági előnyeiről tudunk számot adni. A használatával már a növények hidratálása is sokkal sikeresebb lehet.

Mint azt fentebb említettük, a cső teljesen a növényzet gyökeréhez van építve, így érve el az azonnali táplálást és teljesen ellehetetlenítve a folyadékpárolgást. Magától értetődően, már szinte az egész kert területén ki tudjuk építeni a csepegtető cső általi rendszert, a megfelelő és takarékos öntözés jegyében.