Chipmunk kerékpárok a legkisebbeknek

chipmunk chipmunk

Egyre több az olyan szülő, aki tanulóbiciklit venne a gyermekének. A számos márka és típus között azonban elég nehéz megtalálni a megfelelőt. A mi tippünk a közkedvelt Chipmunk márka, aminek a termékei mind felszereltségben, mind árban első osztályúak.

Ezeket a bicikliket ugyanis különleges formatervezés, biztonságos használat, pehelykönnyű magnéziumváz, valamint nagy mozgástartományban állítható ülés jellemzi. A könnyű súly elengedhetetlen szempont az első bicikli tekintetében, hiszen a kicsik nem emelhetnek nehéz tárgyakat. A Chipmunk kerékpárok az alig több mint 2 kg-os súlyukkal az ország egyik legkönnyebb futóbiciklijei közé tartoznak. Ezeket élmény tologatni, húzgálni, egyáltalán nem okoz gondot a kicsiknek sem megemelni, sem megfordítani.

A Chipmunk speciális LowFrame kialakítás miatt, már másfél éves kortól használható egészen 5 éves korig. Nagyon praktikus, jól kihasználható és nem utolsósorban remekül mutat, ami természetesen nem elhanyagolandó szempont. Lehet választani a dinós, neves vagy egyszerű, de szintén szép darabok közül.