Casco biztosítás árak 2022-ben

Biztoshely biztosítási portál Biztoshely biztosítási portál

A Casco biztosítás a gépjármű teljes védelmére való és bár nem kötelező, mégis egyre többen döntenek úgy, hogy megadják ezt a biztonságot az autójuknak. Sajnos, évről-évre emelkedik a biztosítási díj összege, az autótulajdonosok pedig érthető módon keresik a legolcsóbb megoldásokat. Ha kíváncsi arra, hogy milyen casco biztosítás díjakra számíthat 2022-ben, akkor mindenképp érdemes szétnéznie a Biztoshely biztosítási portálon. A weboldalon található érvényes kalkulátor rendszer használatakor kellemes meglepetés ér bennünket, hiszen észrevehetjük azt a tényt, hogy a Casco szerződések 2022 és 2023 évekre kedvezőek lettek/lesznek.

A biztosítási termék jó kárstatisztikai eredményének és a piaci versenyhelyzetnek köszönhető a díjak alacsonyan tartása. Ha Ön is szükségét látja annak, hogy Casco biztosítást kössön, akkor érdemes ezt az előnyös beárazást kihasználnia. Tudni kell, hogy ez a fajta biztosítás a gépjármű teljes védelmére szolgál. Tehát fizet lopás, részlopás, totálkár, törés, elemi kár esetén egyaránt.

Ilyen helyzetekben számíthatunk a biztosító támogatására, bár mindenkinek az volna az ideális, ha erre nem kerülne sor. A biztoshely.hu weboldalon pár perc alatt megköthető a biztosítási szerződés. Ennek több előnye is van, először a Casco biztosítás kalkulátor rendszer, vagyis 12 személyre szabott ajánlat. A gyors és rugalmas ügyfélszolgálat, amilyet nem minden cégnél találunk, a következő ok arra, hogy a weboldalt válasszuk. Az online ügyintézés a lehető legkényelmesebb megoldás.

A megkötésével teljes védelmet kapunk kedvező áron. Továbbá, Casco biztosítás váltáskor a már meglévő szerződésünket is felmondják a szakértők, nekünk ezzel sem kell foglalkoznunk. A portálon minden szükséges információt megtalálunk erről a lehetőségről is. A Casco biztosítás kötés ugyanis más az új gépjármű esetén, mint a használt vagy hitellel terhelt gépkocsira. Az információk birtokában tisztábban láthatjuk a lehetőségeket, ezáltal sokkal könnyebben meg tudjuk hozni a számunkra legjobb döntést.