Bosch kézi mixer erős motorral

Bosch mixer

A konyhai robotgépek nagyon meg tudják könnyíteni a dolgunkat, de csak abban az esetben, hogyha nem túl bonyolult a használatuk. A Bosch kézi mixer tökéletesen kivitelezett konyhai robotgép.

Két sebességfokozattal rendelkezik és emellett még egy pillanatkapcsolóval is el van látva. A 300 Wattos motor előtt nincs akadály. Ezek csak számadatok, de elég megpillantani és máris bele fogunk szeretni a modern dizájnba.

Végre egy eszköz, ami nemcsak jól néz ki, hanem tökéletesen ellátja a feladatát, ráadásul az ár-érték arányát tekintve is kitűnő választásnak fog bizonyulni. A Bosch kézi mixer tisztítása nagyon egyszerű, mivel nem tapadnak meg rajta a szennyeződések, ezért könnyedén megbirkózik a mosogatógép is a tartozékaival.

Senki nem szeret nagy zajt csapni főzés közben, ezért a Bosch kézi mixer mérnökei erre a problémára is gondoltak, méghozzá egy SuperSilent üzemmód beépítésével. Ezzel csökkenthető az eszköz üzemzaja. A Bosch kézi mixer kecses, ám mégis strapabíró, hiszen ütésálló műanyagból készült.