Borosdoboz most akciósan

borosdoboz borosdoboz

Mindennek meg kell adni a módját! Nemcsak esztétikus, de igen praktikus megoldás is, ha egy minőségi bort nem kevésbé minőségi kialakítású borosdoboz belsejébe rejtve kínálunk. Az általunk forgalmazott csomagolóanyag több formában készül, és jelenleg akciós áron kapható. A kínálatunkban 1, 2, 3 és 6 üveg szállítására alkalmas borosdoboz szerepel.

Fehér színű külsővel készülnek a kevesebb férőhelyes csomagolóanyagok. Ez nagyszerű lehetőség arra, hogy 1, 2 vagy 3 üveget csomagoljon olyan borosdobozba, amelynek külsejére a borászat logóját, különböző alkalmakhoz illő szövegeket és illusztrációkat nyomtattathat. Ez helyettesítheti a különböző díszítésű ajándéktasakokat, hisz füles kialakításának köszönhetően, a csomagok könnyen hordozhatók.

A fehér kiszerelésű borosdoboz az egyéni igényeknek megfelelő szövegek, illusztrációk nyomtatására is lehetőséget nyújt. A 6 üveg tárolására alkalmas dobozok elsősorban szállításra lettek tervezve, barna színűek, a belsejük úgy van kialakítva, hogy ezekben az üvegek ne koccanhassanak össze.