Biztonságot nyújtanak a munkavédelmi bakancsok

Munkásbakancs elérhető áron Munkásbakancs elérhető áron

Egyre többen jönnek rá, hogy a hagyományos bakancsok nem ugyanolyanok, mint a munkavédelmi előírásoknak megfelelő változatok. A gondosan megtervezett munkavédelmi bakancsok ugyanis extra béléssel rendelkeznek és olyan acélbetéttel is, ami megvédi a lábujjakat a töréstől.

Bár nem gyakori eset, de nagyon kellemetlen sérülés volna, ha valakinek a lábfejére hatalmas súlyok vagy csövek esnének.

A munkavédelmi bakancsok a testi épségen túl, a vastag talpukkal is védik a viselőjét, hiszen senki nem vágyik fémforgácsra vagy szegre, aminek szintén van esélye, hogy belefúródjon a lábba. A raktárakban, gyárakban és olykor terepmunkák alkalmával is kötelezővé vált a munkavédelmi bakancsok használata.

Általában modelltől függ, hogy az általános cipőmérettel azonos vagy egy számmal nagyobb lábbelire lesz szükség, de szerencsére cégünk kínálatában széles méretválaszték áll mindenki rendelkezésére. Ha kényelmes, tartós, duplán varrt és testi biztonságot garantáló védőbakancsot keres, akkor itt megleli a megfelelőt!