Bárhol telepíthető a napelemes kandeláber

napelemes kandeláber napelemes kandeláber

Nem szívesen sétálunk végig egy olyan utcán, ami nincs kivilágítva. A közvilágítás kéz a kézben jár a közbiztonság megteremtésével a kisebb településeket és nagyvárosokat illetően. De nem mindig olyan egyszerű a kivitelezés, hogyha az új rendszert nem csatlakoztathatjuk az elektromos hálózathoz.

A napelemes kandeláber teljes mértékben áthidalhatóvá teszi ezt a problémát, mivel minden kihelyezett oszlop tulajdonképpen egy autonóm naperőműnek felel meg.

Saját napelemmel, akkumulátorral, LED izzóval és többek között töltésszabályozóval rendelkezik. Ennek köszönhetően bárhol alkalmazhatjuk fényforrásként a napelemes kandelábert.

A nyaraló sem fog többé sötétbe burkolózni, hogyha napelemes kandelábert használunk a ház előtt, de az udvaron vagy a telek bármelyik részén. Az akkumulátor teljesítménye úgy lett kiszámítva, hogy a napelemes kandeláber gond nélkül működhessen egész éjszaka. Ebben pedig fontos szerepe van a töltésvezérlőnek is, ami nem mellesleg az akkuk élettartamát is meghosszabbítja.