Az ultrahangos egérriasztó megelőzi a problémát

ultrahangos egérriasztó ultrahangos egérriasztó

Amikor megjelenik a lakásban egy apró, de annál bosszantóbb rágcsáló, akkor az ember teljesen maga alá zuhan. Az ultrahangos egérriasztó már az állat feltűnése előtt dolgozni kezd, így nem kell a csapdákkal szenvednünk. Nincs annál rosszabb, mint amikor az ember az olcsó csapdát választja és utána tudatosul a következményekkel.

Egyre több lakástulajdonos mond le a ragasztóval működő csapdákról, amiben több állat beleragad és mindegyikre lassú halál vár. Az szokott történni, hogy a tulajdonos megtalálja a szerencsétlent, utána pedig nem tud aludni vagy inkább szabadon engedi. Sokkal jobban járunk, ha a megelőzést választjuk, hogy soha ne kelljen ilyen kegyetlen megoldásokhoz fordulnunk.

Persze mindig megeshet, hogy az ultrahangos egérriasztó nem tette jól a dolgát, de ilyenkor is válasszuk a humánus csapdákat. Nem muszáj élve elfogni az állatot, de legalább ne engedjük, hogy hetekig szenvedjen. Igazából ezek a kis rágcsálók is éreznek, próbáljuk inkább messzire zavarni őket a háztól, hogy senkinek ne essen bántódása.