Az Oleo-Mac kapálógép lehengerlő teljesítményre képes

oleo-mac kapálógép oleo-mac kapálógép

A tavaszi évszakban a kerti munkák sokasága nem ismer határokat, így jó döntés lehet beszerezni a megfelelő berendezéseket. Az Oleo-Mac kapálógép kifejezetten idesorolható darab, hiszen ez a motoros típus remekül megállja a helyét, még a keményebb talajviszonyok mellett is.

A talaj fellazítása, jól szellőzővé alakítása a növények termesztésének egyik alapfeltétele, ebben ez a szerkezet verhetetlen eredményeket tud felmutatni. Sebességváltóval rendelkezik, a tolókarok pedig minden irányba forgatgatóak. Az Oleo-Mac kapálógép lelke a nagyobb teljesítményű motor, ami ütemes és gyors haladást garantál. Igazán kompakt, valamint hiba nélkül funkcionál több különféle munkafolyamat során.

A kertek vagy a művelésre váró telkek mindegyikéhez bátran használható az említett modell. Akár kezdők is nyugodt szívvel dolgozhatnak vele, mivel az alkalmazása egyszerűen elsajátítható. Az Oleo-Mac kapálógép az árakat tekintve a középmezőnyben helyezkedik el, ennek alapján határozottan jó befektetésnek mondható.