Az Imodium instant segít a bajban

imodium instant imodium instant

Előfordul, hogy különböző okoknál fogva hasmenéssel küzdünk, aminek megszüntetésére léteznek gyógyszerkészítmények. Egyik ilyen az Imodium instant, ami gyors és hatékony enyhülést nyújt, hiszen már 1 adag már 1 órán belül megszüntetheti a problémát.

A készítmény különböző eredetű heveny és tartósan fennálló hasmenés tüneti kezelésére tökéletesen alkalmas. Az Imodium instant a legváratlanabb helyzetekben, víz nélkül is bevehető, köszönhetően szájban oldódó formulájának. Kellemetlen hasi panaszok, mint a puffadás, görcsök kezelésére is alkalmas. Orvosi javallat nélkül is megvásárolható, az internet pedig ebben segít nekünk. Például az agnespatika.hu webshop kínálatában is szerepel ez a szájban diszpergálódó tabletta, 12 darabos kiszerelésben.

Ha bármilyen okból gyakran jelentkezik Önnél ez a probléma, akkor semmiképpen ne halogassa a termék megrendelését, hiszen soha nem tudhatja, mikor lesz rá szüksége! Az Imodium instant nem kerül sok pénzbe, az ára mindössze 1586 Ft. A weboldalon megismerhetjük a produktum hatóanyagait is.