Az idei sláger a maxiszoknya

maxiszoknya maxiszoknya

Hosszú, rövid, mini, midi, bőr, farmer- igen, ezek mind szoknyák! A szoknya a nőies megjelenés egyik alapdarabja. Eltérő szabásvonal, minták, anyagok, a kínálat végtelen. Habár a térd fölötti darabok között is megtalálható ízléses kivitel, a hölgyek többsége mégis a maxiszoknya mellett teszi le voksát.

A maxiszoknya szó hallatán elsőként egy nagy virágokkal tarkított, könnyű tengerparti viselet ugrik be az elménkbe, pedig ettől sokkal univerzálisabb ruhadarabról van szó. Prémiumminőségű anyagból készült kivitelben alkalmi megjelenéshez is tökéletes egy hosszabb szoknya. Romantikus vacsorához egy ujjatlan toppal vagy lezser blúzzal is kombinálható. 

A népszerű virágminták mellett, trendik a geometriai alakzatok és az optikailag jótékonyan csaló csíkok. Vannak lágy esésűek és a testformához igazodók. Többen azért is döntenek a maxiszoknya mellett, mert nem elégedettek a lábuk kinézetével. Komfortosabban érzik magukat, ha az alsó viselet nem mutat túl sokat. Első a kényelem és a jó közérzet! Ez az öltözék tavasztól őszig a rendelkezésünkre áll!