Az ideális műanyag szerszámosláda ismertetőjegyei

műanyag szerszámosláda műanyag szerszámosláda

A szerszámokat érdemes egy helyen tárolni és lehetőleg úgy, hogy bármihez könnyen hozzá lehessen férni, mert ha mindig keresgélni kell, akkor az egyszerű javítási, szerelési munka ideje is hosszú percekkel egészülhet ki, nem beszélve az összetettebb feladatokról.

Ugyanakkor, ha a kalapácsnak, csavarkulcsoknak, fogóknak és csavarhúzóknak egy praktikus és strapabíró műanyag szerszámosláda ad otthont, akkor mindent egy mozdulattal elő tudunk venni, akár fél kézzel is, ha közben nem engedhetünk el valamit.

A műanyag szerszámosláda esetében azért fontos a tartósság is, mert bár egy kulcs vagy fogó nem túl nehéz, de több együtt már komoly terhet jelent. Nem is kell feltétlenül hordoznia a műanyag szerszámosládát, elég ha csak arrébb akarja tenni és máris leszakadhat, eltörhet, amennyiben nem bírja a strapát.

A praktikus jelleg pedig arra vonatkozik, hogy jó, ha minél több rekesze van, mert így nem lesz minden egymáson benne és hatékonyabban tudunk dolgozni, ha bármelyik szerszámot azonnal el tudjuk érni.