Ágvágó olló teflon bevonattal

ágvágó olló ágvágó olló

A gyümölcsfák csak akkor teremnek szépen, ha már kora tavasztól kezdve megkapják a megfelelő karbantartást. Ez legelőször a metszéssel kezdődik, az ágvágó olló pedig jó szolgálatot tesz ehhez, mert egy ilyen szerszámmal rendkívül könnyűvé válik az amúgy nehéz munka.

Természetesen nagyon jó minőségű kelléket szükséges választanunk, ha hosszú éveken keresztül problémamentesen akarjuk használni. Nagyon jó döntés lehet a parasztplaza.hu webshop termékkínálatában lévő Fiskars L72S ágvágó olló, ami tapadásmentes teflonnal bevont szénacél pengével van ellátva. Nyelének anyaga üvegszál erősítésű műanyag. Finnországból származik ez a remek eszköz, ami igazán megkönnyíti Magyarországon is a kertészkedést.

Kedvező anyagi feltételek mellett vásárolható meg ez a modern és tartós ágvágó olló, így érdemes mellette letenni a voksot. A kínálat ugyanakkor számos más modellt is tartalmaz, ami azt jelenti, hogy minden kerttulajdonos garantáltan megtalálja a webshopban a céljainak leginkább megfelelő ágvágó ollót.