Adott a 30 perces torna lehetősége

30 perces torna 30 perces torna

Az internet egyik előnye, hogy ma már jelentkezhetünk online személyi edzésre is, nem vagyunk helyhez kötve, mivel bárhol tudunk a szakemberrel együtt edzeni. Általában 1 órát tartanak ezek az edzések, de akinek nincs ennyi ideje, akkor a 30 perces torna szintén kitűnő lehetőség.

Ráadásul sem gépeket, sem különleges vagy költséges felszerelést nem igényel. Az online személyi edzések mindig a résztvevők ízléséhez, személyi adottságaihoz és céljaihoz igazodnak, ezért érdemes adni ennek egy esélyt. 30 perces torna a világhálón keresztül elérhető, például az edzesekblankaval.hu weboldalon. Ezzel a trénerrel rengeteg funkcionális edzésgyakorlatot tudunk együtt végezni, amelyeknek jótékony hatásai már nagyon rövid időn belül jelentkeznek.

A szakember célja, hogy a vendégeinek ne csak fizikai, fittségi állapotán javítson, hanem csökkentse a stresszt a hétköznapjaikban és megtanítsa nekik megszeretni és elfogadni önmagukat. Ha mindössze 30 perces torna az, amit Ön be tud vállalni, akkor is a legjobb döntés felvenni a kapcsolatot ezzel az edzővel.

Mire jó az online torna?

Az életmódunk ráteszi a bélyegét sok esetben még a tartásunkra is. A hibás tartás miatt pedig fájdalmak jelentkezhetnek. Az említett edzőnek a tartásjavító online torna sem képez akadályt, ami lehetséges egyénileg vagy csoportosan. A tartásjavító edzéseken különös hangsúlyt kap a core izomzat és farizmok erősítése.

Egyszerű, de hatékony gyakorlatok végzéséből áll az online torna, amiket lehet könnyíteni és nehezíteni, ennek köszönhetően, mindenki megtalálja az ideális szintet. Az egyéni tartásjavítás személyre szabottan történik, aminek az a célja, hogy célzottan átmozgassuk, megnyújtsuk az ülő életmód miatt némileg elgémberedett, beállt vagy megnyúlt izmokat.

Az egészségünk szempontjából jó végezni a gyakorlatokat, hiszen az inaktív életmód sérüléshez, tartós ízületi fájdalomhoz vezethet. Ezeket pedig el lehet kerülni az online torna segítségével is. Ez a mozgásforma kiválóan felfrissít, így a mindennapi munkánkat, teendőinket sokkal könnyebben tudjuk végezni, kevésbé fáradunk el.