A vésőkalapács a kemény anyagoknál is hatékony

vésőkalapács Vésőkalapács

Az építőipari munkálatok megkönnyítésére és pontosabbá, gyorsabban elvégezhetővé tételére sokféle korszerű készülék alkalmazható. A szerszamoazis.com webáruházban számos Hikoki és Makita vésőkalapács is az érdeklődők rendelkezésére áll. A megbízható SDS-Max és az SDS-Plus modellek hatékonyan használhatóak, ergonomikus kialakítással bírnak.

Ennek hála, a velük történő munkavégzés nem terheli meg a dolgozó ízületeit, izmait. A megfelelően kiválasztott vésőkalapács nagy segítséget nyújt a falak lebontásában, a vezetékeknek és az aljzatoknak való járatok elkészítésében és még sok más feladat elvégzésében.

Az SDS-Max szerszámbefogás előnyös, akárcsak az, hogy ezeknél a kisgépeknél elérhető a 12 fokozatú vésőpozíció beállítás, a gumírozott markolat, a beépített csúszókuplung, ami megakadályozza a motor hirtelen leállását, amennyiben a szerszám megszorulna és ezáltal elkerüli az ebből következő meghibásodásokat. A 12-40 mm átmérőjű vésőkalapács alkalmas furatok készítésére betonba, téglába, de akár kőbe is.