A tűágy segít a fájdalom enyhítésében

tűágy Tűágy

A mindennapi életünkben elég sok hatás érhet bennünket. Némelyik igazán kellemes, de vannak olyan esetek, amikor komoly sérüléseket szerezhetünk. Amennyiben ez bekövetkezik, akkor érdemes minél hamarabb nekilátni a kezelésnek, a későbbi komplikációk megelőzése érdekében. A húzódások, sebek lefedése, bekötése során, az öntapadó fásli hasznos segítséget nyújt. Egy olyan kivételes termékről van szó, ami az erős ragasztórétegének hála, alkalmas önálló rögzítésre is.

Az anyagából adódóan könnyen téphető és igen rugalmas kialakítással bír. Az öntapadó fásli kreppelt szövetszerkezettel és a mikroszemcsés lateximpregnálásal van ellátva. A nyújthatósága típustól függően az 50-90 % között mozog. A csúszásmentes tapadása gondoskodik róla, hogy a megfelelő helyen maradjon, mindvégig az alkalmazása során. Nagyon gyors rögzítőkötések készíthetőek az öntapadó fásli segítségével, ezért hasznos, ha minden esetben kéznél van belőle valamennyi.

Aktív sportok esetén megéri felkészülni az esetleges ízületi bántalmak kialakulására és azok fájdalmának a célirányos kezelésének enyhítésére. Amikor a kötések nem elegendőek, mert krónikus panaszokról van szó, akkor kerül előtérbe a tűágy. Egy nagyon speciális szerkezetről van szó, ami eredetileg orosz földön született meg. Az alapelvet az ősi kínai orvoslásban már nagyon régóta alkalmazott akupunktúra szolgáltatta. Az eredményessége roppant jelentős. Többféle formában kapható, hiszen a tűágy mellett, a felcsatolható kivitelek is elérhetőek.

Az iplikátor nevet viselő termék egyszerű matrac és felfújható változatban egyaránt rendelkezésre áll. Az otthoni használat mellett, könnyedén magunkkal vihető és ilyen formában strandokon, wellness intézményekben, uszodákban szintén kiaknázhatóak a képességei. A fémből készült tűk hatását speciális műanyagból készült tüskés köröcskék váltják ki. A tűágy kifejezetten sok helyzetben bizonyította már a pozitív hatását, ezért mindenképpen megéri próbára tenni a képességeit, főként az olyan esetekben, amikor a rendszeres ízületi fájdalmak enyhítése már nem tűr halasztást.