A tengely jelentős szerepe

Tengelyek, lánckerekek széles választéka Tengelyek, lánckerekek széles választéka

A lineáris mozgatás kialakításakor több alkatrészre lesz szükségünk. A csapágy mellett, a tengely a másik lényeges gépelem, ami lehetővé teszi, hogy a legjobb megoldás álljon a rendelkezésünkre.

Mivel minden területen más paraméterekre van szükség, ezért a lineáris tengely többféle kivitelben és keresztmetszettel készülhet. A kialakítás a speciális igényeknek megfelelően is megvalósítható. Amennyiben egy adott méretű alkatrész nem szerepel a termékek között, érdemes felvenni a kapcsolatot a lineartechnik.hu ügyfélszolgálatával, mivel lehetséges az adott darab legyártása.

Mivel más-más területen kerül felhasználásra a lineáris tengely, ezért többek között elérhető krómozott edzett és edzetlen, furatolt, de nem utolsósorban erősen rozsdamentes változatban is.

A választás annak tekintetében történik, hogy milyen célra szeretnénk használni az adott tartozékot. Minden lényeges tényezőt figyelembe véve, nem lesz gond a tengely kiválasztása és beszerelése során, ezáltal a lehető legjobb eredmény érhető el, mivel az alkatrész állapota optimális marad hosszú éveken keresztül.