A t14 trapézlemez ár egyáltalán nem mondható magasnak

t14 trapézlemez ár t14 trapézlemez ár

A tetőfedésre napjainkban már nem csak a hagyományos módszerek irányába lehet fordulni, hanem számos korszerű megoldás is az érdeklődők rendelkezésére áll. A t14 trapézlemez ár rendkívül kedvező, ez az elem tökéletesen alkalmas kül- és beltéri munkákhoz egyaránt, a tető fedése mellett más jellegű feladatokra is, mint amilyen például a fal burkolása, a kerítés felépítése.

A t14 trapézlemez árnak köszönhetően bárkinek elérhető és használható a magánházak körül, de a mezőgazdaságban, a kereskedelemben és ipari épületek esetében is. A szerelhetősége és a szállítása, az alacsony súlyának köszönhetően igen egyszerű.

Szín tekintetében a RAL skála számos árnyalatában megtalálható ez a többféleképpen felhasználható elem a lemezker.hu webáruház kínálatában, ahol a bor-, az oxid-és a barnásvörös, az enciánkék, a krómzöld, az antracit-és grafitszürke, a réz-és csokoládébarna, a fehér, a mélyfekete és még sok más szín közül lehet választani. A t14 trapézlemez ára egyben az egyik legnagyobb előnye is. Emellett nem igényel komoly alapzatot, nem terheli a tetőszerkezetet, mivel könnyű, ami szintén piacképes tulajdonság.