A Sanotechnik zuhanykabin modellek kivételes minőséget képviselnek

Sanotechnik zuhanykabin Sanotechnik zuhanykabin

A tisztálkodás céljára, a kádak mellett, a zuhanyzási lehetőségek népszerűsége is egyre szélesebb körben elterjedt. A Sanotechnik zuhanykabin kiváló választás és nem is kerül sokba, emellett számos extrát tartalmaz, modelltől függően.

A prémiumkategóriásokban több hát- és derékmasszírozó fúvóka, lábmasszírozó, esőztető fejzuhany, többfunkciós kézi sínzuhany, tetővilágítás, LED hangulatfények, digitális érintőképernyős kezelőpanel, rádió és hangszóró, ventilátoros szellőztető és még sok minden található. A Sanotechnik zuhanykabin egyszerűbb típusai is kiváló minőségűek és ami nem mellékes, akár a kisebb fürdőszobákban is kiválóan installálhatóak.

A masszázsfunkcióval nem rendelkező kabinok is igen mutatósak, kényelmesek, állítható króm profilokkal rögzíthetőek, egy vagy két tolóajtóval vannak felszerelve. Az ajtóelzáró szilikon a legtöbb fajtánál mágneses csíkkal van tömítve. Az ár nem minden esetben tartalmazza a zuhanytálcát. A komfortszerelvenyshop.hu webáruházban számos Sanotechnik zuhanykabin található, különféle árkategóriában, itt mindenki meg fogja lelni a számítását.