A saláta centrifuga a ropogós, friss levelekért

saláta centrifuga saláta centrifuga

A leveles zöldségeken talált szennyeződés vagy a vízben tocsogó levelek csak néhány olyan gyakori probléma, ami ezzel az eszközzel megelőzhető. Ezért a saláta centrifuga sok háziasszony egyik kedvenc konyhai eszköze.

Ha a frissen mosott saláta hozzávalóit összekészítve valaha is szembesült azzal, hogy egy tányér vízzel átitatott leveles zöldség néz Önnel szembe, akkor biztosan értékelni fogja ezt a praktikus eszközt. A saláta centrifuga alapvetően egy szárító. Elképesztő munkát végez, hiszen nemcsak a salátát, hanem az összes többi hozzávalót is ropogósan tartja. Nincs is jobb, mint egy finom saláta, ami ropog. A vízzel átitatott levelekre pedig mindent mondhatunk, csak azt nem, hogy ropogósak.

Mostantól Ön is alaposan megmoshatja a leveleket ezzel a szerkentyűvel, anélkül, hogy aggódnia kellene azok lecsöpögtetése miatt. A salátákról eltávolított rejtett szennyeződések mennyiségét pedig már az öblítővízre pillantva is láthatja. A saláta centrifuga segítségével többször is megmoshatja a leveleket anélkül, hogy azok ropogós textúráját feláldozná.