A Ponte 20 supinált cipő nagyon népszerű

ponte 20 supinált cipő ponte 20 supinált cipő

A speciális kialakítású lábbeli elősegíti a megfelelő tartást, hiszen stabilan tartja a bokát. A Ponte 20 supinált cipő generálja a végtagok egészséges fejlődését. A megerősített kéreg gondoskodik arról, hogy a boka járás közben ne billenjen el. Az anyagát illetően, valódi bőrből készül, ezért kiváló légáteresztő tulajdonsággal bír.

Meggátolja az izzadást, így gyermeke minden helyzetben jól érezheti magát. Nem javasolt olyan lábbelit vásárolni, amit előzőleg hordott valaki. Egy használt darab már teljesen ki van taposva, így nem nyújt kellő segítséget. A Ponte 20 supinált cipő tágasabb orr résszel rendelkezik, így a lábujjak kényelmesen elférnek benne. A felhozatal hatalmas, ennek köszönhetően minden évszakra megtalálhatja azt a változatot, amit gyermeke szívesen fog viselni.

A téli darabok természetesen meleg belső résszel rendelkeznek, hogy megfelelő védelmet biztosítsanak. A Ponte 20 supinált cipő beszerzését online is intézheti. A webshopok 14 napos cseregaranciát kínálnak, így ha nem jó méretet rendel, akkor bátran visszaküldheti.