A partvis leegyszerűsíti a teendőket

partvis partvis

A kellék a sepregetés alkalmával nélkülözhetetlen. A partvis formatervezése révén lehetővé teszi, hogy a szemetet könnyen összegyűjtse. Ergonomikus kialakításának köszönhetően kézre áll, így biztosan örömmel fogja alkalmazni.

A felhasználási területe igencsak széles, hiszen a háztartásokban és a munkahelyeken is jól jön. Az anyagát illetően, elsősorban nádból vagy más rostos növényből készül. A feje rugalmas, mégis ellenálló, így még a nehezen hozzáférhető helyeken is könnyedén megbirkózik a porral és a szeméttel.

A partvis, megfelelő karbantartás mellett, hosszú éveken keresztül kiváló szolgálatot nyújthat. A hagyományos változatokkal ellentétben, biológiailag lebomló, vagyis környezetvédelem szempontjából is előnyös a használata. A finom szálai nem károsítják a padlót.

Sűrű, emiatt kevesebb mozdulattal tisztítható meg az adott terület. Stílusos és modern kialakítású, ebből kifolyólag nemcsak funkcionálisan, de esztétikailag is vonzó. Lényegében a partvis a hatékonyság és a kényelem tökéletes kombinációja.