A palatető felújítás előnyeiről röviden

palatető felújítás palatető felújítás

Ha csak csekély mértékben is, de megrongálódik a tető, akkor az hatással lesz az egész ingatlanra. A palatető felújítás a mai modern megoldásoknak köszönhetően gyorsan és egyszerűen, bontás nélkül kivitelezhető.

Ez azt jelenti, hogy akkor sem kell leállni a munkával, hogyha közben elered az eső. Sőt, még a beázástól sem kell tartani. Viszont a sokáig halogatott palatető felújítás sokkal nagyobb gondokat okozhat, mint ahogy azt gondolnánk. Egy kisebb eső valószínűleg még a sérült palatetőnek sem jelen gondot.

Viszont a heves zivatarral már más a helyzet. Ilyenkor már a tetőszerkezet teljes egésze veszélybe kerülhet. A palatető felújítás során cserepeslemez kerül a régi helyére. Időtálló és esztétikus megoldás, nem beszélve arról, hogy ez nem tartalmaz egészségre káros anyagot.

A palatető egyik összetevője az azbeszt, ami rendkívül mérgezőnek számít. A palatető felújítás után viszont minden ilyen veszélyforrástól megszabadulhatunk. Egy új cserepeslemezzel fedett tető teljesen új arculatot kölcsönöz az ingatlannak.