A nyaralások főszereplője a kültéri pingpong asztal

kültéri pingpong asztal kültéri pingpong asztal

Ki ne ismerné a nyaralások és a hétvégi kikapcsolódások egyik kedvelt sportját, a pingpongot? A Sportverzum kínálatában a kültéri pingpong asztal fix és összecsukható verzióban is megtalálható. Mindkét termék magas minőséget képvisel, ezáltal a nagyobb igénybevételt is megfelelően bírja, mindezért pedig nem szükséges kirívóan magas összeget kifizetnünk.

A masszív felépítésnek köszönhetően, a kültéri pingpong asztal megfelelő választás lehet családok, iskolák vagy sportegyesületek számára is. A specifikus anyaghasználat révén, az UV sugárzás okozta károsító folyamatoknak és a nedvességnek is ellenáll. Természetesen az asztal élettartamának növeléséhez mi is hozzájárulhatunk azzal, ha egy speciális védőhuzattal letakarjuk akkor, ha éppen nincs használat alatt.

Az összecsukható kültéri pingpong asztal egy könnyű mozdulattal felhajtható, ennél fogva egyedüli gyakorláshoz is jobban megfelel, továbbá egyszerűbben tárolhatjuk. Élvezzük a szabadtéri mozgás előnyeit és töltsünk minél több időt játékkal a szeretteink körében!