A multi split klíma jelentése: az osztott berendezésekről bővebben

multi split klímákkal multi split klímákkal

Magyarországon egyre több ház falán látható légkondicionáló berendezés, ami nem is csoda, ugyanis a szélsőséges időjárási viszonyok között lassan már nélkülözhetetlen egy ilyen hasznos gépezet. A helyzet azonban az, hogy a legtöbb készülék mindössze abban a helyiségben biztosítja a tökéletes hőmérsékletet, amelyikbe telepítve van, de szerencsére vannak más típusok is.

A multi split klímákkal akár egyszerre több helyszín klimatizálása is megoldható. Mindenképpen megéri ilyen modell megvásárlása mellett határozni. A Cascade klíma berendezések nem véletlenül rendkívül népszerűek hazánkban, ugyanis számtalan hasznos funkcióval örvendeztetik meg a tulajdonosaikat, a felhasználókat.

A cascadeklima.hu webáruház termékpalettáján hatalmas a Cascade készülékek kínálata, ebben az oldalfali split típusú berendezések mellett, megtalálhatóak a szabadon összeállítható multi (Free Match) készülékek is. Ezek a remek gépezetek egyetlen kültéri egységgel telepítve, képesek akár 5 vagy még több helyiség együttes klimatizálására is, ami kiváló megoldás lehet egy nagyobb méretű ház vagy lakás esetében.Ráadásul az inverteres multi rendszer alkalmazása lényegesen kisebb helyet igényel és mindeközben többféle kivitelű (kazettás, oldalfali stb.), külön-külön szabályozható beltéri egységekkel működtethető. Igazán praktikus funkciókkal varázsol el egy ilyen berendezés, például a csendes és az alvás üzemmód, az automatikus függőleges lamellamozgatás, intelligens leolvasztás és a wifi vezérlés.

Minden évszakban jól jön egy remek klíma berendezés, hiszen nyáron hűtjük vele a levegőt, míg tavasszal, ősszel és télen a melegítő funkciót használjuk. Tulajdonképpen kiegészítő fűtésnek is ideális a berendezés, így érdemes ezt választani.

A multi split klímákkal minden időben a tökéletesen megfelelő hőmérsékletet biztosíthatjuk az otthonunkban. A weboldalon minden termék mellett részletes leírás olvasható, így biztosan a tökéletes példányt választja ki a vásárló. Döntsön Ön is a megvétele mellett, mert rendkívüli a split klíma!