A Monopoly játék összehozza a családot

monopoly játék monopoly játék

Bizonyos játékok már ugyanakkora ismertségnek örvendenek, mint egyes autómárkák. Talán túlzásnak tűnhet ez a kijelentés, de a Monopoly játék hallatán, mondhatni mindenki tudja, hogy mi a dörgés. Nem véletlenül, hiszen ez a társasjáték valódi klasszikus és a népszerűsége a mai napig töretlen.

A témája, a szabályai és a kivitelezése is mindig olyan volt, amit a játékosok azonnal megkedveltek. A téma a vagyonszerzés, amihez kell némi szerencse, taktika és fondorlat. Bár főszerepben a pénz áll, a Monopoly játék nagyon szórakoztató, hatalmasat lehet nevetni a játszása alatt. Nagyobb gyermekek és felnőttek együtt is játszhatják a klasszikus változatát, de ma már rengeteg olyan típusa van, ami kifejezetten a kisebbeknek készült.

A Monopoly Junior, a Peppa Malac Monopoly játék vagy a Macskák és Kutyák kiadás mind a kicsikre várnak. Ők ezekkel a változatokkal játékos módon kóstolhatnak bele a pénz világába, ahová a kedvenc mesehőseik is elkísérik őket. A Monopoly játék örök és mindenkinek öröm, kortól függetlenül!