A Megajáték felkelti az érdeklődést

megajáték megajáték

Az egyik legnagyobb előnye, hogy képes több órán keresztül lekötni a gyerekek figyelmét. A Megajáték építőkocka sokoldalú készlet, ami kiváló szórakozást nyújt és a tanulást is elősegíti. A kockák összerakása és szétszedése jótékony hatással van a finom- és a nagymotoros készségekre.

A változatos színek és formák megismerése, a nevének megjegyzése különleges pillanat a gyermek életében. A társasjáték során együtt kell működni, megosztani és a közös célokra törekedni. Az egymással való kommunikáció a verbális készségekre pozitívan hat. A Megajáték időtálló és tartós, ennek köszönhetően hosszútávon használható. A különböző méretű és alakú elemek egymásra való helyezése lehetőséget nyújt a kreativitás kifejezésére.

A hatalmas kínálatban vannak olyan variációk is, amelyek kizárólag nagyobb gyerekeknek és felnőtteknek alkalmasak. Ezek lehetővé teszik a komplexebb struktúrák kivitelezését. Az összetettebb modellek megtervezése logikai gondolkodást és problémamegoldó képességet igényel. Az efféle Megajáték soha nem válik unalmassá.