A La Roche Posay Cicaplast megment az irritációtól

la roche posay cicaplast la roche posay cicaplast

Az irritációra hajlamos bőr tulajdonosai nagyon jól tudják, mennyire fontos, hogy hatékonyan nyugtassák azt. A gyulladt elváltozások néha komoly szenvedés és frusztráció forrásai lehetnek, de szerencsére, a La Roche Posay Cicaplast termékcsalád a regeneráló kozmetikumok széles választékát vezette be, amelyek újjáépítik a bőr védőgátját. A hidegebb hónapok, amelyekből éghajlati térségünkben sokkal több van, mint a melegebbekből, rengeteg bajt hoznak magukkal a bőrnek. Az egyik ilyen a zavaró szárazság, sőt, a fájdalmas repedezés is.

Például a mosószerekben vagy a mosogatószerekben található erős összetevők is okozhatják ezt az állapotot. Ezeket a problémákat határozottan és hatékonyan kell kezelni, mindenekelőtt a bőr védőgátjának helyreállítására és védelmére összpontosítva. A La Roche Posay Cicaplast a tudatos bőrápolás szakértője. A készítmény alapja a panthenol, vagyis a B5-vitamin és a gyulladáscsökkentő hatású madecassoside. Ez a duó csodákat művel az epidermisz megnyugtatásában és mélyen hidratálásában.

Forradalmasította a bőrápolást az Eucerin

A több mint 100 éves hagyományokkal rendelkező márka szakembereinek filozófiája a legújabb technológiai vívmányokat a bőr igényeinek átfogó megközelítésével ötvözi. Az Eucerin küldetése nemcsak a bőr és a test szépítése, hanem a belső önbizalom építése is. Ennek eredményeképpen, az általa kínált készítmények népszerűek és szilárd hírnévnek örvendenek. A cég biztonságos kutatási háttérrel rendelkezik, hiszen a nemzetközileg elismert hamburgi Beiersdorf vállalat áll mögötte.

Az Eucerin márka története 1882-ben kezdődött, amikor Paul C. Beiersdorf egy gyógyszertárban dolgozva feltalálta saját gyógyászati kötszerét. Később, a vállalatnál dolgozó vegyész szabadalmaztatta az innovatív Euceritet. Ezzel forradalmasította a bőrápoló készítmények állagát, illetve megfizethetővé és kellemessé tette a bőrápolást. A másik technológiai újítás az Eucerin pH5 kenőcs volt, ami elsőként helyezte a hangsúlyt a felhám, a negatív külső tényezők elleni védelem biztosítására. A következő években megjelent kozmetikumok célja az volt, hogy enyhülést hozzanak az érzékeny bőrre.