A japán whisky széles választéka

japán whisky Japán whisky

Ha egy jellegzetes japán italt kellene megnevezni, valószínűleg a legtöbbünknek a szaké jutna elsőre az eszébe. Pedig már a japán whisky is elég komoly hagyománnyal bír, hiszen az 1800-as évektől gyártanak ilyen és hasonló európai jellegű nedűket.

Ha megnézzük az idrinks.hu ital nagykereskedés kínálatát, abban is közel 50 fajta japán whisky kapott helyet, holott sokan még csak nem is hallottak róla, hogy a világ ezen pontján foglalkoznának az égetett szeszek előállításával.

Tehát, amennyiben szeretne valamilyen különlegességet megkóstolni vagy egy nem mindennapi ajándékot keres, akkor érdemes megfontolnia valamelyik japán whisky megvásárlását is, hiszen ezek az italok tényleg nem kerülnek mindennap az asztalra.

Sőt, még ünnepek, jeles események alkalmával is ritkán iszogatnak az emberek japán whiskyt. Az Idrinks többféle árkategóriában értékesíti ezt a nedűt, így a pénztárcájához is igazíthatja, hogy melyikkel barátkozik meg, illetve ha igazán kivételes meglepetést szeretne okozni valakinek, akkor mélyebbre is nyúlhat a zsebében.