A Jameson whisky a legjobbak között van

Jameson Whiskey Jameson Whiskey

Írország híres az érintetlen vidékeiről, a friss és hideg levegőjéről, a szoknyát viselő férfiakról. Azonban, ha szeszesitalt keresünk, szintén nem kell messzire menni, a Jameson whisky például az északi ország büszkesége.

Az azonos névvel rendelkező tulaj Dublinban nyitotta meg a saját lepárlóját, ami több mint 200 éve száll generációról generációra. Azóta a vállalat világhírűvé nőtte ki magát és ma már minden boltban található a különleges palackjaiból.

A fahordóban érlelt ital sajátos íz-világot hordoz magával, ami egyszerre tiszta és karakteres, enyhén édes utóízt hagy maga után. Az aranyszínű folyadék illata is csábító, keveredik benne a virágok és a fűszerek aromája, mintha szavak nélkül is kóstolóra invitálná az embert.

A Jameson whisky előnye, hogy az ára megfizethető és sokak szerint ez az egyik legfinomabb. Sokan jéggel szürcsölgetik, míg másik esküsznek a szobahőmérsékleten történő fogyasztására, ám érdemes mindkettőt kipróbálni. A lágy, gyengéd aroma a vendégek fogadására is megfelelő.