A hajóbérlés közkedvelt a párok körében

hajóbérlés Hajóbérlés

Az esküvői szertartás és az azt követő parti örök élményként él a szerelmespár szívében. Hosszú évekkel a nagy nap után, a káprázatos fényképalbumot nézegetve újra és újra átélhetjük a boldog perceket. Ha pedig a menyegző miliőjeként a magyar tenger szolgált, akkor elmondhatjuk, igazi mesebeli élményben volt részünk! A manapság nagy népszerűségnek örvendő hajóbérlés ezt is lehetővé teszi, ha időben lefoglaljuk az aktuális vitorlást.

Minden mást pedig bízzunk nyugodt szívvel a T Flotta csapatára, akik nemcsak az idegenforgalomban vannak otthon, de a nívós események komplett megszervezésében is! A romantikus környezet, a Balaton festői szépsége és a szertartás egyedisége, meghittsége feledhetetlenné teszi a pillanatot.

Teljesen mindegy, hogy 5-10 fős szolid ünnepségre vágyunk, esetleg grandiózus méretű partira, a hajózási szolgáltatóra rábízhatjuk magunkat. A hajóbérlés lehetőségével az álmaink esküvője csupán egy karnyújtásnyira van tőlünk! A felmerülő kérdéseinkkel keressük a T Flotta gárdáját bizalommal!