A Fimo süthető gyurma kötelező kellék otthonra

Fimo süthető gyurma Fimo süthető gyurma

Az alkotás öröm, ha pedig egy kis extra bevételt tudunk vele szerezni, akkor még jobb! A Fimo süthető gyurma nagyszerű opció akkor, ha kézzel fogható alkotásra vágyunk, de nemcsak magunknak készítenénk tárgyakat. A puha gyurma többféle színben kapható, így szó szerint bármit el tudunk vele készíteni.

Legyen szó ékszerekről, medálokról, kulcstartókról vagy cuki figurákról, a gyurmával könnyű dolgunk lesz. Válasszunk ki egy alapszínt, amivel megformáljuk a testet. Nem muszáj létező formákban gondolkodni, nyugodtan szabadjára engedhetjük a fantáziánkat és készíthetünk geometriai díszeket is, a lényeg, hogy törekedjünk a szépségre és az összhangra. A színek kiválasztásánál gondoljunk a célközönségre!

A gyermekek nagyon szeretik az aranyos és színes formákat, miközben a felnőttek inkább a természetes árnyalatokat választják. A Fimo süthető gyurma tele van lehetőséggel, ráadásul a levegőn szárad. Ha pedig véletlenül kint felejtjük valahol, akkor gyurmalágyítóval újra használhatóvá válik és tovább dolgozhatunk vele.