A fekete magassarkú a hölgyek kedvence

fekete magassarkú fekete magassarkú

Vannak olyan ruhadarabok, amelyek sohasem mennek ki a divatból és szinte minden alkalomhoz felvehetőek. A fekete magassarkú nemcsak kiemeli a hölgyek nőiességét, hanem esztétikai szempontból is előnyös, mivel nyújtja a lábat. Különféle megoldások közül választhatunk. Vannak, amelyek tűsarokkal rendelkeznek, vannak vastagabb sarokkal is, ugyanakkor találunk úgynevezett platformos cipőt.

A fekete szín több okból előnyös. Az egyik, hogy tényleg minden árnyalathoz passzol, a másik pedig, hogy ugyanúgy felvehető az irodai munkához, mint egy közös vacsorához a szeretteinkkel. A sarkak különlegességgel rendelkeznek, egyszerre tesznek kecsessé, bájossá és ugyanakkor vaddá.

Alapanyagát tekintve választhat velúr és műbőr között, ráadásul olyan modellek is kaphatóak, amelyek a fekete színt ötvözik valamilyen más árnyalattal. A szín-világ mellett, a különféle formákban is válogathatunk. Vannak kerekített és hosszú orral, némelyiken szőrmét helyeztek el, de léteznek szandálszerű fekete magassarkúk és ugyanakkor vannak laposabbak is.