A faszenes grill az otthonunk elengedhetetlen eszköze

faszenes grill Faszenes grill

Legyen szó egy kellemes kerti parti megszervezéséről vagy kirándulásról nagyobb társassággal, egyik esetben sem maradhat ki a sorból egy olyan eszköz, amin kiváló sültek készíthetőek el. Ebből a szempontból egyértelműen a faszenes grill viszi a prímet. A klasszikusnak is mondható berendezés azért nem mellőzi a modern technika előnyeit, hiszen komoly fejlesztői munka végeredménye.

Tekintsük meg kicsit alaposabban a Kamado Joe Classic I faszenes grill változatot, ami még a pizza, kenyér, pékáru megteremtésében is hasznunkra tud lenni. Azért ennyire egyedülálló, mert egyedi minőségű kerámiaötvözetből készült. Ennek eredményeképpen remekül tudja tartani a hőt, miközben a tűztere a hőtágulásnak nagymértékben ellenáll. A faszenes grill külső megjelenése sem hagy kívánni valót maga után.

A készítők a minőséget, stílust, biztonságot optimálisan tudták ötvözni, aminek eredménye olyan termék, ami senkinek az udvaráról nem hiányozhat. Öntöttvas kémény, beépített hőmérő, multifunkciós sütőrendszer, fékezhető kerekek, mindez kedvező áron. Mi kell még a faszenes grill azonnali megrendeléséhez?