A farmer kertésznadrág kényelmes megoldás

farmer kertésznadrág farmer kertésznadrág

A farmer soha nem megy ki a divatból, kerti munka és egyéb házkörüli tevékenységek során pedig a kantáros nadrág is nagyon jó szolgálatot tesz. Persze, nem kizárólag kertészkedéshez ideális a farmer kertésznadrág, hanem munkahelyre, fizikai munkához, valamint a maximális kényelmet megkövetelő tevékenységekhez is.

A szakmunkát végzőknek kifejezetten ajánlottak azok a modellek, amelyeket a gyártók sok zsebbel láttak el, mert ezeknek a szakiknak fontos, hogy mindig náluk legyenek a szükséges apróbb szerszámok. Köreikben igencsak keresett az oldalzsebes, a takart farzsebes farmer kertésznadrág, de a patnival és tépőzárral ellátott szerszámzsebes darabok szintén nagyon praktikusak.

A mozgásszabadságot biztosítják a speciális kialakítással, mint elasztikus kantárral, ütés- és hőálló műanyag kantárcsattal rendelkező példányok, amelyek magasított vesevédővel, a test vonalához illeszkedő szabással rendelkeznek. Igazán praktikus, tartós és kényelmes farmer kertésznadrág típusokra lelünk az enante.hu webáruház polcain.