A Dewalt fúró magas minőséget képvisel

dewalt fúró dewalt fúró

Széles kínálattal rendelkező webáruházat keres a szerszámok terén? A trgszerszam.hu weboldalon megtalálható megannyi építő-, fa- és fémipari gép, mint amilyen a méltán közkedvelt Dewalt fúró is. A DWD014S-QS jelzéssel ellátott modell kicsi tömegének köszönhetően könnyen kezelhető, a gyorstokmánynak hála pedig gyorsan cserélhetőek benne a fúrószárak.

A teljesítmény-méret aránya optimális, a szerszám kompakt és tartós. Az ütőművel ellátott DWD024S jelzésű Dewalt fúró tömege is kicsi, a felépítésének köszönhetően pedig a nehezen hozzáférhető helyeken is lehet vele dolgozni. Alkalmas minőségi furatok készítéséhez, hála a lassú felpörgésre képes fordulatszám szabályozó kapcsolónak. A hátsó fogantyúja gumibevonattal van ellátva, a magasabb fokú konformitás érdekében.

A sorozat furatok létrehozását a rögzítő gomb teszi lehetővé. Mindkét Dewalt fúró modell kiváló választás, amennyiben a felhasználó rendeltetésszerűen és körültekintően használja, garantáltan időtállóak is, ritka esetükben a meghibásodás.