A Dcont Etalon alkalmazása egyszerű

dcont etalon dcont etalon

Ez a prémiumkategóriás gyógyászati eszköz a vércukorszint mérésére alkalmas. A Dcont Etalon otthoni felhasználásra lett kialakítva. A rendszeres ellenőrzés kiemelt fontosságú, főleg abban az esetben, ha hajlamos a cukorbetegségre.

Állandó teszteléssel nagy az esély a korai felismerésre, így a szövődmények kialakulása megelőzhető. A friss kapilláris vért leggyakrabban az ujjbegyből veszik, amit először a tesztcsíkra kell kenni, majd pedig a szerkezetbe helyezni az arra kialakított nyílásba. Fontos, hogy olyan tesztcsíkot válasszon, ami kompatibilis az eszközzel, ellenkező esetben nem fogja tudni használni. Minden Dcont Etalon készülék univerzális kóddal rendelkezik. El van látva csíkkidobó funkcióval, így hozzá sem kell érni ahhoz, hogy eltávolítsa.

A kapott adatok az LCD kijelzőn jelennek meg, így az értelmezés nem lesz problémás. Két darab elemmel működik, amelyek élettartama körülbelül 1000 mérésre tehető. A Dcont Etalon automatikus kikapcsolás funkcióval is rendelkezik, ami azt jelenti, hogy 90 másodperc elteltével leáll.