A bőrtípust teszt fontossága az arcápolásban

bőrtípust teszt bőrtípust teszt

Az embereknek nem egyforma az arcbőre. Van, akinek kimondottan zsíros vagy száraz, de a legtöbben azt tapasztalhatják, hogy míg egyes területek olajos tapintásúak, addig máshol érdes. Ugyanakkor még azok között is óriási különbségek lehetnek, akiket ezen 3 kategória alapján ugyanabba a csoportba tudunk sorolni.

Éppen ezért van szükség egy bőrtípust teszt elvégzésére, mielőtt valaki arcápolási termékeket vásárolna, hiszen csak ez alapján tudhatja meg, hogy milyen irányban érdemes keresgélnie. A zsírosodásra hajlamos bőrön nem fog beválni az extra száraz arcra készült hidratáló, de még a kevert típusba tartozók sem tapasztalhatják meg ennek az előnyeit, mert egyszerűen nem az ők igényeire lett szabva.

A természetes kozmetikumok forgalmazásával foglalkozó BIOLA webáruház egy rövid bőrtípus teszt összeállításával igyekszik segíteni abban, hogy a vásárlóknak a számukra megfelelő termékek kerülhessenek a birtokukba. Ha Önt is érdeklik a natúrkozmetikai készítmények, illetve szeretne a megfelelő választást elősegíteni a BIOLA kínálatában, akkor ajánljuk, hogy először kattintson a bőrtípust teszt menüpontra és válaszoljon a feltett kérdésekre!

Amennyiben rászán erre néhány percet, akkor nagyban megkönnyítheti a saját dolgát és sokkal kevesebb idő alatt megtalálhatja az Önnek ideális krémeket, géleket, arctisztító tejeket és tisztálkodó szereket! Ugyanis a bőrtípus teszt eredménye alapján, azonnal le tudja szűkíteni az egyébként igencsak széles kínálatot csak azon termékekre, amelyekkel valóban látványos eredményt érhet el.

Hiszen ahhoz, hogy szép, ápolt legyen a bőre, fontos olyan készítményeket használni, amelyek éppen azokat a hatóanyagokat tudják biztosítani, amikre a bőrének szüksége van és/vagy amik kapcsán hiányállapot lépett fel. Az elsősorban fontos, hogy a bőrtípusának megfelelő arctisztításkor optimális lemosókat alkalmazzon!

A legjobb minőségű krém sem fog segíteni, ha nem az egyéni igényeire lett szabva, ezért fontos a bőrtípust teszt. Persze nem kell ezt minden alkalommal elvégeznie, amikor vásárolni szeretne, hiszen a száraz felületek nem fognak egyik pillanatról a másikra zsírossá válni.

Ugyanakkor a szakszerű ápolás révén, egy idő után már lehet olyan szintű javulás, ami miatt a bőrtípus teszt más eredmény fog adni, mint eleinte. Tehát, ha majd úgy érzi, hogy a rendszeres natúr-, bio- vagy biodinamikus arcápolás meghozta a gyümölcsét, akkor érdemes lesz újra alávetnie magát a bőrtípus tesztnek.