10W40 motorolaj a kiváló működésért

10w40 motorolaj 10w40 motorolaj

Gépjárművek motorjának karbantartására nagyon figyelniük kell a tulajdonosoknak, ellenkező esetben könnyedén meghibásodnak, besülhetnek. Kitűnő választásnak minősül erre a célra a 10W40 motorolaj, ami igazán jó minőségű termék.

Ez a téli hideg időszakban is könnyen indíthatóvá teszi a gépkocsit, csökkenti az állásidők gyakoriságát, valamint az üzemeltetési költségeket és a környezetszennyeződést. Továbbá, a 10W40 motorolaj kiváló védelmet nyújt koromlerakódás és furattükrösödés ellen. Benzines és dízel szívó, illetve turbófeltöltős haszon- és személygépjárművekhez ideális ez a termék. A hungarolube.hu webáruház jóvoltából igazán kedvező áron lehet hozzájutni a 10W40 motorolajhoz, ami többféle kiszerelésben kapható.

Tulajdonágairól, előnyeiről, alkalmazási területéről és műszaki adatairól mindent elolvashat a weboldalon. Figyelni kell a tárolási előírásokra és ezeket feltétlenül be kell tartani! 60 hónapig is megőrzi a minőségét a 10W40 motorolaj, ha megfelelő körülmények között tároljuk.