1 köbméter sóder ára típustól függően

1 köbméter sóder ára 1 köbméter sóder ára

Amikor építkezési vagy felújítási munkák elvégzése kerül napirendre, olyankor gyakran felmerül a sóder neve. 1 köbméter sóder ára sokakat érdekel ezekben az esetekben, hiszen bizonyára nagytételben lesz szükség erre az anyagra.

Fontos tudni, hogy gondos körültekintést igényel a megválasztása, hiszen a szemcseméret nagymértékben meghatározza a felhasználhatóság lehetőségeit. A sóder így különböző kategóriákba van besorolva. Az osztályozott sóder a kibányászott, nyers alapanyag utókezelt változatát jelenti. 1 köbméter sóder ára attól függően változik, hogy milyen szemcsetípusokról beszélünk. A szemcsemérettől függően tehát, minden típus más árkategóriába sorolható. A legolcsóbb fajta az osztályozatlan sóder, mivel ez a kitermelés után azonnal elszállításra kerülhet.

1 köbméter sóder ára az osztályozott termék esetében magasabb, mert ezt egy erre kifejlesztett gép segítségével állítják elő. Általában 7.000-10.000 Forint között mozognak az árak 1 köbméterre. A kontener-rendeles.info weboldalon keresztül rendelhető többféle típusú sóder.